25 september 2014

Een kuur volgens het boekje

De verwachting dat deze kuur wat beter te verteren zou worden is uitgekomen. Uiteraard gaat de chemo ook nu gepaard met allerlei ongemakken, maar van het diepe dal waar Phaedra na de eerste kuur in verzeild raakte is nu geen sprake. Op alle fronten voelt ze zich eigenlijk wel goed. Ze is spraakzaam, heeft zin om dingen te ondernemen en ook haar eetlust is behoorlijk op peil gebleven. Haar gewicht is na een dieptepunt van 22,2 kg nu weer toegenomen tot 24,2 kg. En dat helemaal op eigen kracht!
Gisteren kreeg ze bezoek van 3 klasgenootjes en dat vond ze weer heel fijn. Omdat de meiden erg nieuwsgierig waren over hoe en waar het filmpje was opgenomen, hebben we met zijn allen een kijkje genomen in de TV studio. De medewerkers daar hebben uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Als alles goed gaat krijgt dat volgende week een vervolg. Meer verklappen we nu nog niet!
Vanavond was er tenslotte nog goed nieuws over het einde van deze kuur. Alle onderzochte waarden van bloed en urine voldoen aan de eisen om deze kuur volgens planning morgen te beeindigen en dat betekent dat Phaedra opnieuw een weekend thuis zal doorbrengen. Aanstaande maandag wordt haar bloed in Sittard onderzocht en als het aan de startvoorwaarden voor de volgende kuur voldoet wordt Phaedra op dinsdag opnieuw opgenomen in Nijmegen voor een MTX kuur.

3 opmerkingen:

  1. Knap gedaan Phaedra, we zijn trots op je. Chapeau!
    Dikke knuffel Maurice Natascha en Max

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal geweldig!!!... Wat fijn om te lezen mup, super trots op je xxxx Danny, Robin , Jan en Bram

    BeantwoordenVerwijderen
  3. xavier de bruijn29-09-2014, 18:31

    Phaedra als ik het zo hoor en af en toe op de foto's zie ben jij een GROOT voorbeeld voor veel kinderen. Op de moeilijkste momenten een glimlach op je gezicht toveren is een daad die heel veel kracht uitstraalt. Wij vinden jou een topper in kwadraat. En wensen jou heel veel sterkte! Ook voor je familie die het allemaal samen met jou doet. Zet hem op meid en laat je niet gek maken!!! Groetjes Xavier Naomi Finn en Liv De Bruijn

    BeantwoordenVerwijderen