10 september 2014

Bezoek uit Born

Vanmiddag is er een afvaardiging van Phaedra's klas, bestaande uit Mila, Lotte en Iris op bezoek geweest. Omdat Phaedra behoorlijk verzwakt is maakte ze zich vooraf nogal zorgen over het aangekondigde bezoek. Ze zou immers niet in staat zijn iets te doen met de meiden. Toen de drie vriendinnetjes er eenmaal waren verdwenen die zorgen snel. Samen bekeken ze het boekje met tekeningen en berichtjes die door alle klasgenoten waren gemaakt, zoals op onderstaande foto te zien is. Bedankt allemaal hiervoor, ontzettend lief!


Vervolgens moest er een hele berg cadeaus worden uitgepakt. Daar kikkerde Phaedra wel even van op, al sloeg de vermoeidheid ook alweer snel toe. Ondanks de zorgen vooraf was het bezoek uit Born een welkome afwisseling van het saaie ziekenhuisleven.
Enige tijd later voelde Phaedra zich niet lekker en inmiddels heeft ze al drie keer moeten overgeven. Omdat de voeding nog niet goed loopt en ook niet alle bloedwaardes in orde zijn is inmiddels besloten dat Phaedra in ieder geval tot na het weekend in Nijmegen zal blijven.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn voor Phaedra dat haar vriendinnetjes op bezoek waren!!.. Ondanks dat het vermoeiend zal zijn, zal het haar ook goed hebben gedaan... Liefs Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Phaedra, we vinden het geweldig dapper zoals jij met de behandeling omgaat. Hou zo vol meisje. we duimen voor je dat het allemaal goed aanslaat. Dikke knuffel van ons drieën, Douglas en Roger en Michèle ( papa en mama van Douglas)

    BeantwoordenVerwijderen