01 oktober 2014

Een lotgenoot

Gisteravond hadden wij het gevoel dat Phaedra niet helemaal goed reageerde op deze MTX kuur. Dat bleek te kloppen; later die avond heeft ze een keer moeten overgeven. Vanochtend voelde zij zich weer een stuk beter en dat terwijl er al om 8.30 een hartecho was ingepland. De functie van het hart wordt regelmatig gecontroleerd omdat dit enigszins kan worden aangetast door de chemotherapie. Vandaag bleek de hartfunctie prima in orde. Na de echo is Phaedra ook nog naar de ziekenhuisschool geweest en dat doet ze met veel enthousiasme. Ze zit daar naast een lotgenoot; een jongen van 9 die precies dezelfde tumor als Phaedra net boven zijn rechterknie heeft. Hij volgt ook exact hetzelfde behandelingsschema en ligt daarin 5 weken voor op Phaedra.
De vriendinnetjes die vorige week tijdens hun bezoek aan Phaedra de TV studio hebben bekeken zijn vanmiddag ook weer op bezoek geweest. Dit keer hebben ze samen met Phaedra een clipje opgenomen. Het resultaat is binnenkort hier te bekijken.

1 opmerking:

  1. Kan niet wachten op het filmpje... En hoe raar het ook klinkt. Maar fijn dat ze een lotgenootje heeft... Dikke knuf Danny, Jan, Bram, Robin

    BeantwoordenVerwijderen