17 december 2014

Te vroeg gejuicht..

We hebben iets te vroeg gejuicht gisteren. Nog geen uur nadat ons bericht van gisteren was gepubliceerd was Phaedra's temperatuur opgelopen tot 39,3 °C. Als gevolg daarvan werd ze gisteravond om ongeveer 23.00u opgenomen in Sittard. Net als de vorige keer is het wachten op het herstel van de bloedwaarden en het dalen van de koorts. Om het herstel te bespoedigen krijgt ze antibiotica en worden haar bloedwaarden gemonitord om te bekijken of een bloedtransfusie nodig is. Vandaag was ze nog behoorlijk futloos en heeft ze ook weer overgegeven. Waarschijnlijk zal ze tot en met zondag of maandag in het ziekenhuis moeten blijven.
Vanavond kwam er overigens nog geweldig nieuws van de actie "Doe mee voor Phae". De actie heeft dankzij de inzet van Phaedra's klasgenoten en hun ouders het fantastische bedrag van €1056,- opgeleverd voor de kanjerketting van VOKK. We zijn iedereen die een bijdrage heeft geleverd erg dankbaar!  

1 opmerking:

  1. Al een paar keer gecheckt, en dus maar hopend dat jullie gewoon allemaal samen lekker thuis kerst aan het vieren zijn. Gelukkig kerstfeest!

    BeantwoordenVerwijderen