04 mei 2015

De voorlaatste kuur gaat van start

Nadat Phaedra vorige week maandag werd opgenomen in het Orbis medisch centrum in Sittard herstelden haar bloedwaarden zich maar langzaam. Omdat met name de witte bloedcellen nog niet op het gewenste niveau waren mocht Phaedra pas na vier koortsvrije dagen naar huis. Afgelopen zaterdag was het zover en mocht ze naar huis. Net als bij de vorige opnames voelde Phaedra zich prima thuis in het ziekenhuis van Sittard. Ze vulde haar dagen met schoolwerk, spelletjes, TV kijken en bezoekjes van vriendinnetjes en familie. Eén middag werd door de pedagogisch medewerker op een wel heel bijzondere manier ingevuld: ze trakteerde Phaedra op een beauty behandeling inclusief maskertjes.


  
Bij de controle van vanochtend bleken de bloedwaarden te voldoen aan de eisen om met de volgende kuur te starten en dat betekent dat kuur 17 morgen met een weekje uitstel begint. De kuur eindigt volgens plan op vrijdag, maar zoals we al vaker hebben gezien bij MTX kuren is dat einde lastig te voorspellen. De MTX spiegel in het bloed moet beneden een bepaalde waarde liggen voordat Phaedra ontslagen zal worden.

2 opmerkingen:

  1. De voorlaatste kuur. Joepie! Het schiet op. Nog even volhouden maar je optimisme en moed heeft je nog nooit in de steek gelaten dus nu ook niet. Sterkte met de laatste loodjes! Ronald, Judith, Anouk en Guy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens planning zou de kuur nu afgelopen moeten zijn. Ik duim dus van harte voor jullie mee dat jullie moederdag samen thuis kunnen vieren. Hou vol meid. Je kunt het.

    BeantwoordenVerwijderen