27 april 2015

Naar het Orbis i.p.v. het Radboud

Volgens het behandelingsschema zou Phaedra morgen naar Nijmegen gaan voor de voorlaatste chemokuur, maar helaas bleken de bloedwaarden vanochtend niet te voldoen aan de voorwaarden om daadwerkelijk van start te gaan. Sinds het einde van de laatste A-kuur op donderdag 16 april was Phaedra opmerkelijk energiek en heeft ze ook van alles ondernomen. Zo zijn we vorige week zaterdag (18-4) met Phaedra en haar vriendinnetje Mila bij de live uitzending van Junior Dance in Aalsmeer geweest. De zus van een hockeyvriendinnetje van Phaedra was één van de kandidaten, vandaar. Na afloop van de uitzending zijn we nog even backstage geweest en is Phaedra met presentator Tim Douwsma (Phaedra: "OMG hij is zóóó knap!") en een aantal deelnemers en juryleden op de foto gegaan. Al met al een geweldige show en een onvergetelijke ervaring!




Op woensdag (22-4) heeft ze samen met haar vriendinnetjes in de lokale speeltuin "de Paddestoel" genoten van het mooie weer.


Afgelopen vrijdag had ze nog een routinecontrole in Sittard bij dr. Rosias en ook hij stond te kijken van haar fitheid. Op zaterdag constateerden we echter al dat haar energie begon af te nemen en dat werd er sindsdien niet beter op. We waren dan ook niet erg verrast door de bloeduitslagen van vanochtend. Sterker nog, we rekenden eigenlijk al op een opname in het ziekenhuis van Sittard en die kwam er vanavond dan ook. Haar temperatuur schommelde al de hele dag rond de 38°C en vanavond liep dat ineens op tot meer dan 38,5°C. Nadat kuur 16 herhaaldelijk is uitgesteld, wordt kuur 17 nu dus ook weer uitgesteld. In eerste instantie wordt geprobeerd aanstaande vrijdag met de kuur te starten, maar het is erg twijfelachtig of dat gaat lukken. Als gevolg van dit uitstel hebben wij onze plannen voor de meivakantie moeten aanpassen. Aanvankelijk zouden wij met andere kankerpatiëntjes en hun gezinnen deelnemen aan een 4 daags tripje naar Duitsland, waarbij o.a. twee pretparken bezocht zouden worden. Uiteraard heeft de behandeling de hoogste prioriteit en gaat dat reisje nu dus niet door. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten