29 december 2015

Wachten op de uitslag...

Gisteren zijn we in Nijmegen geweest voor het MRI onderzoek van Phaedra's linkerbeentje. Aanleiding voor dit onderzoek waren de röntgenfoto's van 10 december waarop enkele plekjes waren te zien die de artsen nader wilden onderzoeken. Het MRI onderzoek zelf verliep prima. Phaedra is ondertussen wel wat gewend en het aanprikken van het infuus voor toediening van contrastvloeistof was dan ook zo gepiept. Ruim 40 minuten stil liggen in de scanner bleek een iets grotere uitdaging, maar ook dat lukte. Helaas moeten we tot volgende week dinsdag (5 januari) wachten op de uitslag. We betrapten onszelf erop dat we uit de beperkte informatie die we tot nu toe hebben aanwijzingen probeerden te halen over de mogelijke ernst van de situatie. De realiteit is echter dat we er op dit moment niets zinnigs over kunnen zeggen en dus proberen we zo normaal mogelijk door te gaan terwijl we tegelijkertijd ook bezorgd zijn.

2 opmerkingen:

  1. Wat een spanning en dat rond de feestdagen. We denken aan jullie en duimen voor een goed bericht. Het zijn woorden die je gemakkelijk gezegd worden maar ze komen recht uit ons hart, alle goeds voor 2016!!!! Ronald, Judith, Anouk en Guy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een angst en spanning zal het met zich meebrengen. Ook hier lezen en leven we volop mee. Steekt vast een kaarsje aan.

    BeantwoordenVerwijderen