23 december 2015

De vijfde controle

De controle bij het Radboud in Nijmegen die eigenlijk gisteren (22 december) zou plaatsvinden, is verplaatst naar 10 december omdat Phaedra sinds de herfstvakantie soms wat minder energie heeft en wat minder goed in haar vel zit. Enkele dagen na die controle kregen we te horen dat de longfoto en het bloedbeeld in orde waren. De foto van de stomp werd voor de zekerheid nog even doorgestuurd naar de orthopedisch chirurg. Gisteren kregen we te horen dat op de foto plekjes zijn te zien die nader onderzocht moeten worden en daarom is er voor aanstaande maandag (28 december) een afspraak gemaakt voor een MRI scan. Hoewel er geen concrete aanleiding is om te veronderstellen dat er iets ernstigs aan de hand is, brengt het toch weer de nodige zorgen met zich mee. Speculeren heeft geen zin en dus moeten we gewoon weer even afwachten wat het MRI onderzoek oplevert.
Afgelopen zondag (20 december) hebben we een hele gezellige dag doorgebracht met Phaedra's lotgenootje Nick en zijn familie. Het was voor Phaedra en Nick heel fijn elkaar weer te zien nadat ze in het Radboud heel veel met elkaar zijn opgetrokken. Ze hebben bij één opname zelfs een keer bij elkaar op de kamer gelegen (zie onderstaande foto).


Na einde behandeling hebben ze via Facetime contact gehouden. Ook voor ons was het fijn om ervaringen uit te wisselen met de ouders van Nick. Onwillekeurig gaat het dan toch vaak over het traject dat we hebben doorgemaakt, maar gelukkig waren er ook andere gespreksonderwerpen. Samen hebben we een bezoekje gebracht aan het toeristische maar gezellige Valkenburg en tijdens een ritje in de kabelbaan werd onderstaande foto gemaakt. Wat is er in ruim een half jaar tijd dan veel veranderd!


Uiteraard zullen we het direct op het blog melden als we meer nieuws hebben over het MRI onderzoek.
  

1 opmerking:

  1. spannende kerstdagen dus weer. We zullen de kaarsjes dit jaar met jullie in gedachten branden in hoop op goed nieuws

    BeantwoordenVerwijderen